top of page
DSCF2740 (2).JPG

Concerten, Releases, Opdrachten, Boekingen

Welkom op mijn website! Bent u op zoek naar intieme liedjes, waarbij je even kan verstillen en kan reflecteren op het leven of even tot rust komen? Kijk dan verder en luister nu naar mijn nieuwste single"Down There". Voor een kleine bijdrage kan je deze single downloaden en afspelen op je eigen device: lekker voor in de trein, of op de bank. 

Zoekt u muziek bij uw event, film of dansvoorstelling? Neem dan contact op met mij, dan kunnen we uw wensen bespreken. Op mijn SoundCloud kan je een aantal voorbeelden beluisteren. www.soundcloud.com/eddiesolomonmusic

Wilt u mij boeken? Voor een huiskamerconcert bijvoorbeeld. Dat kan! Neem contact op via tel: 06 48 96 13 53 of email: edvanbeeck@gmail.com.

Wilt u mij live zien en horen? Dat kan ook! Kijk in de agenda voor mijn komende optredens.

Home: Welkom
Home: Muziek
Radiohead - No Surprises (Cover by Eddie Solomon)

Radiohead - No Surprises (Cover by Eddie Solomon)

Video afspelen
Home: Video's
Home: Tour

Bio

Eddie Solomon – Muzikant van de nacht

Eddie Solomon komt uit een muzikaal en artistiek nest. Hij werd klassiek geschoold, maar zodra hij op zijn zestiende een aanstelling kreeg om een symfonie-orkest in te gaan, wilde hij meer ontdekken en zich vrij bewegen door het muzikale landschap, ongeketend. Zo leerde hij bijvoorbeeld de blues, de rock, jazz, avantgardistische en improvisatiemuziek kennen. Zijn luister- en ontdekkingsdrang is niet te temperen. In zijn composities wil hij vernieuwend zijn en zichzelf telkens weer opnieuw ontdekken zonder zichzelf te herhalen.

Eddie Solomon zingt voornamelijk Nederlandstalig en is beïnvloed door de muziek van o.a. Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors. Liedjes over de liefde en de dood, maatschappijkritisch, misantropisch. Liedjes die je weer terugbrengen met beide benen op de grond. Persoonlijk, openhartig, kwetsbaar, melancholisch, dynamisch. Eddie Solomon onderzoekt de zwarte duistere kant van alles zonder oordeel. Er is meer in de wereld dat we niet weten.

De mensen die luisteren naar Eddie Solomon worden vaak gegrepen door het verrassende vioolspel. Een concert is een intense beleving. Het is dynamisch en zijn muziek blijft telkens boeien door een gevarieerde structuur en melodische opbouw. Verder tovert Eddie Solomon een gehele one-man show tevoorschijn met zijn loopstation.

DSCF2733 (2).JPG
DSCF2798 (3).JPG
DSCF2716 (2).JPG
DSCF2817 (2).JPG
DSCF2840.JPG
DSCF2830 (2).JPG
DSCF2807 (2).JPG
DSCF2782 (2).JPG
DSCF2776 (3).JPG
Home: Biografie